top of page

Merken

Bij Bloemen- & Tuincentrum Sampermans kan u terecht voor heel wat producten voor uw tuin, dier en decoratie. Ontdek hier welke merken we u kunnen aanbieden.

Tuin

Bloemen, planten, uw gazon… ze hebben allemaal verzorging nodig!

Voor alle kwaaltjes bestaat een oplossing. Laat u dus niet ontmoedigen door ongewenst mos, onkruid, kale plekken in uw gazon en dergelijke meer. Bij Bloemen tuincentrum Sampermans vindt u alles om uw tuin en planten te onderhouden: meststoffen, bloemenzaden, groentezaden, potgronden, …

Vijver & Zwembad

Er is niets zo aangenaam als een vijver in je tuin. Genieten van de rust van water, de ontspannen vissen of kikkers, of de mooie libelle.

Voor de zwemmers is een zwemvijver de perfecte manier om fit te blijven. Wij kunnen u zeker helpen met het onderhouden of adviseren. Filterpompen, UV-lampen, vijververlichting, natuurstenen, fonteinen

Wij komen eveneens ter plaatse voor advies, het installeren van filters, en dergelijke meer. Alles valt te bespreken!

Dier

Leg uw huisdier in de watten met de beste producten.
Sampermans biedt een ruim assortiment aan dierenvoeding en -benodigdheden. We hebben alles in huis voor: katten, honden, knaagdieren (konijnen, hamsters, cavia, ratten, …), vogels, paarden, schapen, herten, geiten, kippen,… 


Ook verkrijgbaar: verpakkingen in 5 kg van graanmengeling, hele en geplette mais, oesterschelpen en legkorrel. Vergeet ook niet de voeding voor de vogels buiten zoals mezenbollen, strooivoer of meelwormen.
We hebben een heel uitgebreid gamma verzorgingsproducten voor uw geliefde viervoeter. Van Shampoo’s tot conditioners om hun vacht mooi glanzend te houden tot kammen en borstels voor een goede kambeurt. Een halsband .

Decoratie

Geschenkjes en decoratie voor jong en oud, voor man en vrouw!
Het is niet altijd eenvoudig om iets mooi en origineel te vinden om cadeau te geven, maar in ons groot aanbod van geschenken ga je zeker iets verrassend vinden. Dozen, potjes, fotokaders, juwelen- of horlogekisten, paraplu’s, beelden, potten, knuffels, glaswerk, … te veel om op te noemen.

bottom of page