top of page

Ons verhaal

Bloemen- Tuincentrum Sampermans Archief.jpeg

Begin 2018 besloten Raf en Lea om hun bloemen- en tuincentrum over te dragen aan hun zonen, Jan en Tom. De broers gingen meteen aan de slag en startten in januari 2019 met verbouwingen. Een jaar later, in 2020, opende het nieuwe gebouw met een totale oppervlakte van maar liefst 2000 m² binnen en nog eens 1000 m² buiten.

Sinds 2023 heeft bloemen- en tuincentrum Sampermans als eerste bedrijf in België een industriële batterij geplaatst. Hierdoor is de zaak grotendeels zelfvoorzienend in het energieverbruik en kan het hoofd bieden aan het capaciteitstarief. Met deze investering zet het bedrijf opnieuw in op ecologie.

Bloemen- en Tuincentrum Sampermans 2023

Als je op zoek bent naar een uitgebreide selectie van prachtige bloemen, planten en tuinbenodigdheden of leuke decoratie, breng dan zeker een bezoek aan Bloemen- en Tuincentrum Sampermans in Nieuwerkerken. Met ons ruime assortiment, kennis en vriendelijke service helpen we je graag met het verwezenlijken van jouw tuindromen.

Bloemen- en Tuincentrum Sampermans blijft zichzelf vernieuwen en streven naar het bieden van de beste producten en service aan hun klanten. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, het tuincentrum biedt alles wat je nodig hebt om van jouw tuin een prachtige groene oase te maken. Daarnaast helpen we u met het aankleden van uw woning dankzij ons grote aanbod decoratie. Bezoek Bloemen- en Tuincentrum Sampermans en laat je inspireren door ons prachtige assortiment bloemen en tuinproducten.

Bloemen- en Tuincentrum Sampermans is een gerenommeerde bloemenwinkel die in 1973 werd opgericht door Raf Sampermans en Lea Raemaekers in Hasselt. Met een groeiende vraag naar uitbreiding verhuisden ze naar een ruimere locatie in het nabijgelegen Nieuwerkerken, nabij Sint-Truiden. In 1984 openden ze daar het Bloemen- en Tuincentrum Sampermans. Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid en heeft het een prominente plaats veroverd in de bloemen- en tuinbranche.

Bloemen- en Tuincentrum Sampermans is trots op zijn lange geschiedenis van kwaliteit en service. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment aan bloemen, planten en tuinbenodigdheden. Met de recente uitbreiding van het nieuwe gebouw kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Het tuincentrum is een bezoek meer dan waard voor iedereen die op zoek is naar prachtige bloemen en inspiratie voor hun tuin.

Naast het bieden van kwaliteitsproducten, heeft Bloemen- en Tuincentrum Sampermans ook oog voor duurzaamheid en innovatie. De installatie van de industriële batterij toont hun inzet voor ecologische oplossingen. Hiermee kunnen ze hun energieverbruik efficiënter beheren en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Sampermans Interieur 1

Ons team

Leer ons team van gemotiveerde medewerkers kennen. Zij helpen u verder met een lach en heel wat vakkennis. 

bottom of page